Nyitólap

Házszámtábláinkról…

A házszámtáblákat a megrendelővel közösen tervezzük: Ön elmondja igényeit, mi lehetőség szerint megvalósítjuk azt! Megrendelését telefonon vagy e-mailben adhatja le. A kerámiatáblák  elkészítési határideje a megrendelés véglegesítésétől számított 5-6 hét, ez a technológiai folyamatok (a többszöri égetés és szárítás, hűtés) miatt alakul így. Akril és fa táblák elkészítésének vállalási ideje kb. 7-10 nap.

Rendeléskor kérjük, adjon meg egy telefonszámot, amin egyeztetni tudunk a felmerült kérdésekben, illetve amelyen házhozszállítás esetén a futár felveszi Önnel a kapcsolatot. 

KERÁMIA TÁBLÁK:

A házszámtáblák alapanyaga az egységes kiváló minőség érdekében Németországból származó kerámiamassza. A táblákra kerülő máz szintén első osztályú.  A kerámiákat elektromos kemencében, 1000 Celsius fok felett égetjük. Ezeknek az anyagoknak és a speciális égetési technológiának köszönhetően tábláink igen jól tűrik az időjárás viszontagságait.

AKRIL TÁBLÁK:

Izgalmas megjelenésű, modern és retro-stílust egyaránt képviselő új termékeink "plexiglas" anyagból, ismertebb nevén akrilból készülnek. A kiváló minőségű alapanyag használatának előnye, hogy rövid határidőre, akár már egy hét alatt is elkészíthető a házszámtábla.A feliratot nagy pontossággal, lézergéppel alakítjuk ki a felületen, majd speciális festékkel festjük. A táblák az időjárás viszontagságainak, UV-sugárzásnak ellenállnak, a hideget-meleget egyaránt jól bírják. Tisztításuk nedvesen, ablaktisztítóval és puha ruhával történik. A táblák megjelenését kiemeli a távtartós rögzítési technika, ezért minden táblához külön költség nélkül fém távtartókat adunk. Természetesen, lehetőség van nem csak házszám-, név-, valamint cégtábla rendelésére, más jellegű egyedi elképzelését is szívesen megvalósítjuk! 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK: 

Felszerelés:

A lyukakkal ellátott házszámtáblák felszerelése egyszerű, házilagosan kivitelezhető, különösebb szerszámot (fúrógépen kívül) nem igényel. A táblák felhelyezése általában a ház falára, csavarral és dübellel történik, mi is ezt a megoldást tartjuk a legmegfelelőbbnek!  

Ön dönthet azonban úgy is, hogy nem így helyezi el a házszámtáblát. Amennyiben nem csavarral, hanem ragasztóval szeretné rögzíteni, kérem jelezze, hogy furat nélkül kéri! Amennyiben nem a ház falára kívánja a táblát felszerelni, kérjük előzetesen ezt is jelezze felénk! A kerítésre, postaládára, egyéb helyekre szerelt házszámtábla esetében előfordulhat, hogy másfajta mázat, vagy speciális impregnálóanyagot kell használnunk annak érdekében, hogy az Ön táblája hosszú életű maradjon!

Garancia:

Az általunk készített termékekre a kiszállítást követő 24 hónapon belül vállalunk szavatossági és jótállási garanciát.

Az itt bemutatott házszámtábláktól eltérő méretű és formájú táblák, valamint egyéb termékek készítése is lehetséges. A termékek ára a mérettől és a karakterek számától függően arányosan változhat.

Személyes átvétel:

A táblák előzetes egyeztetést követően személyesen átvehetők Bükkösd mellett a goricai műhelyben, Pécsett, vagy Villányban. Személyes átvétel estén természetesen nincs szállítási költség.

Futár:

Amennyiben az Önnek kényelmesebb, kérheti a futárszolgálattal történő szállítást is, melynek költsége kerámia táblánál 3.000 forint, akril táblánál 2.500 forint. A szállítás módjáról és pontos idejéről minden esetben előzetesen egyeztetünk Önnel!

       Tekintse át kínálatunkat! Szeretettel várjuk megrendelését!

         LÁTOGASSON EL A  www.czekmany.hu  HONLAPRA IS!